top of page
M.D.D. Ex Aequo

Hey, jij daar! Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van M.D.D. Ex Aequo! Al sinds het begin van de BoschPoort zijn wij bijna iedere woensdagavond terug te vinden in deze kroeg! Een gezellige avond waarbij flink gedanst en geborreld wordt, is gegarandeerd!

In 1988 brak met de oprichting van het Maastrichts Damesdispuut Ex Aequo een tijd aan die nooit meer hetzelfde zou zijn... Al 32 jaar zet deze groep gezellige meiden het studentenleven compleet op stelten. De sfeer en diversiteit binnen ons dispuut zorgt dan ook voor  de leukste dynamiek  en tofste

MDD Ex Aequo.png

feesten. Ieder jaar organiseren namelijk onze Damescantus en een miljoenenjacht. Deze avonden staan dan in het teken van het winnen van te gekke prijzen en veel drankjes!

Ondanks dat onze fantastische leden totaal andere hobby's, studies en interesses hebben, zijn wij het allemaal met een ding eens. Gelijkheid binnen een dispuut is een must.

Naast al die feestjes zijn we ook heel sportief. We zijn namelijk terug te vinden op hockey-, frisbee-, volleybal- en voetbaltoernooien binnen en buiten Maastricht. Bovendien is er altijd nog genoeg tijd voor je studie, en is er nog de mogelijkheid om met elkaar te studeren. Velen van ons zijn naast het studentenleven en hun studie ook nog actief bij commissies en besturen van IFMSA, Onafhankelijk Maastricht en het Rode Kruis. Plenty of time left! Iets minder ambitieus? Lekker op de bank hangen in ons dispuutshuis is ook altijd mogelijk.

Ben jij dol op gezelligheid of wil je gezellig een avond met ons mee feesten? Neem dan vooral contact met ons op!

Logo Ex Aequo.png
  • Website Ex Aequo
  • Facebook Ex Aequo
  • Instagram Ex Aequo
bottom of page