top of page
O.D.D. Missdaad

ONTSNAPT aan je middelbare school, je dagelijkse sleur of je netflixverslaving? Nu kan de leukste periode van je leven echt beginnen! Als je alles uit je studententijd wilt halen, kom dan vooral een borrel meepakken met O.D.D. Missdaad! Wij zijn een onafhankelijk damesdispuut dat vol geniet van alles wat er te beleven valt in Maastricht (en daarbuiten)! Elke woensdag zijn wij te vinden in onze stamkroeg de Boschpoort, waar wij iedere week een flink feestje houden. Ook cantussen. gala's, toernooien en feesten worden niet door ons overgeslagen. Zodra enkelen van ons weer op het podium staan te shinen, anderen attributen hebben weten te bemachtigen en we allemaal onze dorst hebben gelest, is de avond voor ons geslaagd!

Natuurlijk bestaat het studentenleven ook uit studeren, dit doen we vaak samen in de bieb met de nodige koffietjes en een goede maaltijd. Daarnaast worden festivals, terrasjes en bioscopen ook niet overgeslagen; vervelen is verleden tijd! Missdaad organiseert zelf ook veel veschillende activiteiten. Zo kent Missdaad een dispuutsweekend, en laten we onze familie en vriendinnen van thuis graag zien hoe we Maastricht onveilig maken. Ook vieren we onze verjaardag met een Dies en houden we jaarlijks een Nieuwjaarsdiner. Daarnaast trekken we ook heel Nederland door om te genieten van alle 21-diners.

WhatsApp Image 2023-01-06 at 12.03.44.jpeg

Zoek jij een groep gezellige, nuchtere en hechte vriendinnen in Maastricht en lijkt het je leuk om een keer met ons mee te gaan om ons te leren kennen? Neem gerust contact met ons op!

Logo Missdaad.png
  • Website Missdaad
  • Facebook Missdaad
  • Instagram Missdaad
bottom of page