top of page
O.D.D. Medusa

Gezelligheid, vriendschap, ambitie, loyaliteit en gekkigheid. Een onvergetelijke studententijd en een liefdevolle vriendinnengroep voor de rest van je leven. Dat is waar wij als O.D.D. Medusa naar streven en wat we wekelijks op de woensdagavond bereiken. Avonden die allemaal anders beginnen, vervolgens compleet escaleren, maar hetzeflde eindigen; met je beste vriendinnen om je heen! Niet gek dus dat wij ons op maandagmorgen al afvragen waarom het nog geen woensdag is.

Gelukkig dat wij niet alleen op woensdagavonden  op elkaar kunnen rekenen. Ook bij de vele andere borrels en feestjes zijn wij van de partij. Met een biertje (of twee) in de hand, terwijl we een alles behalve bescheiden dansje wagen.

ODD Medusa.png
Logo Medusa.png
  • Website Medusa
  • Facebook Medusa
  • Instagram Medusa

Daarnaast hebben we jaarlijkse dispuutswekenden, familiedagen, oudledendagen, integraties met disputen uit Maastricht en andere studentensteden en natuurlijk ons jaarlijkse Kras Je Zat Feest! Niet alleen in de kroeg of op de markt weten wij elkaar te vinden, ook op de universiteit zoeken wij elkaar op. Voor de vierde koffie op een dag, een UB-sessie, of gewoon voor de gezelligheid.

Al deze momenten worden verbonden door een ding: onze vriendschap. We zijn allemaal verschillende meiden, met andere karakters, studies en passies. Deze diversiteit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is! Samen beleven wij vele hoogtepunten en helpen we elkaar door de mindere dagen heen. Medusa heeft ieder van ons verrijkt en we kunnen ons leven niet zonder dispuut voorstellen!

bottom of page