O.H.M. Que Pasa

Beste (aankomend) student,

Mooi dat je de website van Studentencafé de BoschPoort hebt weten te bereiken. Zo weten de mannen van het Onafhankelijk Heerendispuut Maastricht Que Pasa elke woensdagavond het café ook weer te vinden. Het zoeken naar de deur om 2 uur 's nachts blijkt vaak wel iets moeilijker.

De BP is inmiddels meer dan tien jaar de vaste uitvalsbasis voor Que Pasa en vele andere disputen. Samen met de mannen van Prometheus runnen wij onze kroeg in hartje Maastricht. Al een decennium weten dorstige (oud-)studenten hier na een zware dag, tentamens, stage, werk hier hun afleiding na de dagelijkse sleur te vinden. Maar ook bij grote feesten zoals carnaval, Elfde van de Elfde, de INKOM, etc. weet de BP haar bezoekers al jaren te voorzien van goudgele pretcilinders.

Logo Que Pasa.png
  • Website Que Pasa
  • Facebook Que Pasa
  • Instagram Que Pasa

 

Maar hoe ziet een avondje BP er voor ons uit? Steevast staan de mannen als eerste in de kroeg. Goede gesprekken worden gevoerd, drankspelletjes worden op grote schaal gespeeld en sommige pakken misschien net dat ene adtje te veel. Hierna druppelen de damesdisputen binnen, ook niet slecht voor de sfeer natuurlijk. Gezelligheid zoals je die nog niet kent volgt, en om 2 uur gooit het kroegbestuur iedereen er uit. Gelukkig is de tocht naar de stad niet lang. Vanaf dan wordt het allemaal iets moeilijker te herinneren wat er is gebeurd. Het enige wat je je op het einde kan herinneren, is die onderwijsgroep om 11 uur 's ochtends. Maar dat komt wel goed, joh.

Geslaagde avond na geslaagde avond dus. Maar nu jij nog. Kom gerust een avondje meemaken in Maastrichts mooiste studentenkroeg en schroom niet om de mannen in licht- en donkerblauw aan te spreken. Velen gingen je al voor.